Cuvinte alese pentru rezultate remarcabile.

Captivează audienţa cu texte care vând şi transformă-ţi afacerea într-o poveste de succes.

Captivează audienţa cu texte care vând şi transformă-ţi afacerea într-o poveste de succes.

Conţinut original
Text de marketing
Titluri şi slogane
Revizie conţinut
Audit/ editare text
Text de reclamă
Creaţie text
Promovare online
Creare conţinut
Advertoriale
Traduceri (EN)
Articole web
Plan editorial

La oricare pachet de administrare web dispui opţional de servicii de copywriting dedicate. Calitatea de curatori ai „patrimoniului” tău digital ne situează într-o poziţie privilegiată, permiţându-ne astfel să-ţi oferim cele mai coerente, avantajoase şi prompte servicii de copywriting şi content writing de care poţi dispune.

ORIGINALITATE

Fie că este vorba de website-ul tău, de pagina de Facebook, de advertoriale sau descrieri de produse, rafinăm elegant mesajele şi expunem informaţiile businessului într-un mod unic, potentând cu precizie calităţile şi aspectele care vând.

PROMPTITUDINE

Abordăm proiectele într-un mod responsabil, oferind servicii de copywriting şi content writing predictibile şi calitative. Construim relaţii de încredere, oferind acest serviciu cu exclusivitate clienţilor aflaţi în administrare.

REZULTATE REMARCABILE

Înainte de cuvinte, procesul nostru creativ include analiza detaliată şi cuprinzătoare a pieţei şi publicului ţintă. Discursul narativ sau mesajul creat este unul specific, adaptat permanent pe baza datelor obţinute.

ATRAGE PRIN CALITATE.

Conţinut personalizat, relevant şi memorabil.

Abordăm cu dedicare, profesionalism şi creativitate creaţia de text pentru că ştim că un conţinut de calitate vinde, iar timpul tău este mai util în alte aspecte critice ale afacerii ce nu pot fi delegate.

Flexibilitatea de care dăm dovadă ne ajută să găsim cele mai interesante şi atrăgătoare soluţii de exprimare pentru website-ul tău. Toate creaţiile noastre de text iau în calcul aspectele SEO ale website-ului tău, acestea venind atât în sprijinul cât şi în complementarea strategiei SEO existente. Fă-te remarcat printr-o prezenţă tentantă şi deosebită.

Originale sau adaptate, articolele noastre stârnesc admiraţia şi interesul oricărui cititor. Creativitate înseamnă şi adaptarea textului la un anumit segment demografic. Limitele impuse ale unei structuri demografice bine stabilite reprezintă o provocare pe care o cucerim fără ezitare.

Oferim soluţii de lungă durată pentru blogul tău sau pagina ta de Facebook. Planurile noastre editoriale sunt specifice platformei şi audienţei respective. Garantăm livrarea promptă a tuturor postărilor noastre deoarece rutina comunicativă are un rol foarte important în menţinerea interesului publicului tău ţintă.

Avem experienţă de peste cinci ani de zile în materie de revizii profesionale pentru branduri de renume. Putem revizui orice text livrat, inclusiv paginile tale de website. Acordăm atenţie deosebită nu numai eventualelor greşeli de gramatică sau exprimare, ci şi cursivităţii textului în cauză.

Echipa noastră de traducători are o experienţă de peste cinci ani de zile, colaborând în mod profitabil cu branduri de renume internaţional. Traducerile de calitate sunt traducerile adaptate care iau în calcul toate trăsăturile specifice limbii în care textul este tradus. Colaborăm şi cu traducători freelanceri pentru alte limbi sau traduceri tehnice, de nişă.

Serviciu destinat magazinelor online. Descrierea produselor tale trebuie făcută într-un mod atrăgător dar şi uşor descifrabil pentru orice tip de client. Datele tehnice ale produselor tale sunt uşor de enumerat, descrierea acestora reprezentând în schimb o mini-campanie dedicată de promovare.

Dezvoltăm cele mai atrăgătoare sloganuri de campanie, titluri de bannere şi chiar numele companiei tale. Sloganurile noastre sunt gândite conform situaţiei sociale curente. Atacăm direct segmentul specific de piaţă pe care dorim să-l câştigăm prin titluri sau lozinci care sunt greu de evitat. Stârnim interesul tuturor celor care intră în contact cu metodele tale de promovare şi evităm controversele irecuperabile.

Comunicatele tale de presă abordează orice subiect într-o manieră care te plasează într-o poziţie avantajoasă şi memorabilă. Newsletterele captează atenţia publicului ţintă în mod intuitiv şi asigură livrarea mesajului tău în cele mai optime condiţii. Cuvintele potrivite generează înţelegere şi încredere faţă de brandul tău. Bucură-te de o creştere a ratei de conversie a celor interesaţi de produsele tale.

Prin PROMOVATOR.online oferim un pachet de servicii ALL-INCLUSIVE conceput să acopere toate necesităţile pentru crearea unei prezenţe de succes în mediul online. De la servicii de găzduire web şi administrare web pentru ca tu să nu porţi grija website-urilor tale, până la servicii de promovare online pentru a atrage cât mai mulţi clienţi şi a îmbunătăţi rata de conversie şi angajament.

Întrebări frecvente

Pentru a beneficia de aceleaşi avantaje este necesară abonarea la un serviciul lunar/ anual de găzduire şi administrare web. Pentru mai multe detalii privind pachetele noastre de hosting şi mentenanţă te rugăm să vizitezi paginile dedicate pentru website-uri de prezentare şi magazine online.

Pentru aceste servicii aplicăm patru tarife standard, care sunt la rândul lor subiectul reducerilor obţinute prin contractarea pachetului de găzduire şi administrare Web Care ales. Cele patru tarife standard acoperă următoarele lucrări:

  • creaţie text/ copywriting (per oră)
  • project management/ lucrări conexe (per oră)
  • traduceri (per cuvânt)
  • revizie (per cuvânt)

Experienţa de până acum demonstrează că fiecare client deţine o viziune diferită iar solicitările au deseori particularităţile lor unice.

Oferim tuturor clienţilor noştri existenţi un prim-serviciu gratuit, ca o mostră a calităţii compoziţiilor noastre, în limita a 500 de cuvinte per articol/ pagină web/ landing page sau a unui singur mesaj de campanie. În felul acesta poţi face o alegere mult mai calculată în ceea ce priveşte investiţia într-un serviciu suplimentar care este delicat prin natura sa.

Noi oferim cele mai bune variante de text din punctul nostru de vedere dar îţi respectăm cerinţele şi colaborăm îndeaproape pentru a găsi variante lucrative care să-ţi satisfacă nevoile. În cazul în care observăm că spiritul colaborării noastre nu este unul pozitiv sau eficient, ne putem retrage oricând considerăm necesar din actualul contract încheiat.
Avem experienţă de peste zece ani de zile în domeniul traducerilor engleză-română, română-engleză şi nu numai. În general oferim servicii pentru toate limbile populare latine şi germanice. În cazuri speciale, putem apela la resurse externe, validate de noi, pentru alte limbi. (exemplu: japoneză, coreeană, etc.)

Pentru mai multe informaţii vizitează pagina dedicată cu întrebări frecvente.