Promovare eficientă, rezultate fără limită.

Concepem strategii şi alegem metodele optime pentru a realiza campanii de marketing performante adaptate grupului ţintă şi obiectivelor vizate.

Concepem strategii şi alegem metodele optime pentru a realiza campanii de marketing performante adaptate grupului ţintă şi obiectivelor vizate.

Administrare web
LP campanie
Testare A/B
Optimizare viteză
Audit SEO
Campanii SEM
Social media
Video marketing
Promovare online
Creaţie conţinut
Reclamă web
Dezvoltare web
Creaţie text

Având „proprietatea” online în administrarea noastră, dispui opţional de servicii de marketing online performante. În calitate de curatori ai „patrimoniului” tău digital, suntem într-o poziţie optimă care ne permite să-ţi oferim cea mai eficientă şi avantajoasă promovare online, prin toate mediile relevante pentru afacerea ta.

STRATEGIE DE MARKETING ŞI COMUNICARE

Experienţa cu IMM-urile şi expertiza de marketing de care dispunem ne permit să identificăm provocările cu care te confrunţi ajutâdu-ne să găsim cele mai eficiente şi inspirate soluţii pentru creşterea afacerii tale cu ajutorul mediului online.

PROMOVARE WEB, SEARCH & SOCIAL MEDIA

Asigurăm vizibilitatea afacerii tale acoperind tot spectrul de medii şi platforme de comunicare online, de la motoare de căutare online la social media, utilizând atât tehnici şi metode convenţionale cât şi soluţii inovative de promovare.

SERVICII COMPLEMENTARE, DESIGN & TEXT

Începând cu webhosting performant şi securizat pe servere cloud rapide, serviciile noastre acoperă de la design grafic, design web şi programare web până la creaţie text publicitar. Eficienţa şi calitatea prezenţei şi promovării tale online este asigurată la cele mai înalte standarde.

PAŞII SPRE CAMPANII DE PROMOVARE ONLINE CU SUCCES NELIMITAT

Avantajele clienţilor noştri

Analizăm situaţia contului tău pentru a găsi problemele care duc la lipsa rezultatelor campaniilor în rol. Strategii noştri vor urmări în detaliu atât formatul şi setarea campaniilor tale precum şi grupurile ţintă adresate şi bugetele setate pentru a-ţi putea recomanda cele mai bune optimizări posibile.

Programează o discuție

Verificăm periodic situaţia campaniilor tale pentru a ne asigura de funcţionarea lor optimă şi utilizăm testarea comparativă A/B pentru a găsi cele mai eficiente metode de promovare. Ajustăm constant parametrii necesari pentru a creşte performanţa reclamelor şi pentru a nu pierde din tracţiunea câştigată.

Programează o discuție

Verificăm atât anunţurile existente cât şi creăm anunţuri noi cu atenţie sporită către folosirea cuvintelor cheie specifice afacerii sau produsului tău. Putem oricând ajusta, modifca şi optimiza cuvintele cheie pentru a creşte succesul de conversie a clickurilor şi pentru a crea chiar şi parametri nişă de promovare atunci când este cazul.

Programează o discuție

În baza rezultatelor obţinute, implementăm metode de remarketing pentru a reaborda clienţii care au uitat să ducă la bun sfârşit o acţiune iniţiată în urma interacţiunii cu reclamele şi/ sau bannerele tale. Astfel, vom putea creşte rata de conversie a vizitatorilor şi de eficientizare a clickurilor.

Programează o discuție

Găsim subiectele de interes specifice grupului ţintă şi creăm o structură bine definită cu un număr recomandat de postări programate periodic în toate reţelele sociale relevante. Astfel se creează o legătură de comunicare directă între public şi businessul tău, folosind sistemele disponibile de linking, sharing şi resharing şi nu în ultimul rând, comentarii.

Programează o discuție

Ne folosim de tehnologia geofence pentru a stabili o barieră invizibilă în lumea reală folosind sisteme de poziţionare globală (GPS), Wi-Fi şi RFID. Astfel poţi targeta publicul ţintă dintr-o locaţie specifică, atunci când aceştia intră sau ies dintr-o regiune geofilată. Aceste reclame pot fi realizate prin intermediul notificărilor tip push în aplicaţii dar şi prin SMS.

Programează o discuție

Experiență în marketing ne ajută să găsim cele mai atrăgătoare soluţii de exprimare. Adaptăm sau concepem articole originale, efectuăm revizii de text, traduceri in-house (engleză), concepem sloganuri pentru reclamele tale, precum şi descrieri pentru postările social media sau newslettere şi advertoriale.

Programează o discuție

Propunem designul grafic al imaginilor tip cover şi avatar, precum şi elementele grafice ce pot îmbunătăţi aspectul postărilor tale în reţelele sociale. Ne adaptăm in funcţie de necesităţi şi buget, fiind necesar să reprezentăm cât mai fidel principiile şi calităţile pe care vrei ca brand-ul tău să le transmită.

Programează o discuție

Ajustăm partea grafică şi acordăm consultări privind textul afişat pentru a concepe reclame şi bannere potrivite atingerii obiectivelor tale. Anunţurile publicate trebuie să iasă în evidenţă iar noi asigurăm calitatea acestora utilizând abilităţile creative şi experienţa de care dispunem.

 

Programează o discuție

Întrebări frecvente

Pentru a beneficia de aceleaşi avantaje este necesară abonarea la un serviciul lunar/ anual de găzduire şi administrare web. Pentru mai multe detalii privind pachetele noastre de hosting şi mentenanţă te rugăm să vizitezi paginile dedicate pentru website-uri de prezentare şi magazine online.

Nu. Pentru aceste servicii aplicăm doar două tarife standard, indiferent de platforma de promovare, care sunt la rândul lor subiectul reducerilor obţinute prin contractarea pachetului de găzduire şi administrare Web Care ales. Cele două tarife standard acoperă următoarele lucrări:

  • creare/ administrare/ optimizare campanii (per oră)
  • project management/ lucrări conexe (per oră)

Experienţa noastră ne recomandă în campaniile online de marketing Google Ads şi folosirea platformelor Facebook şi Instragram pentru a atrage un public cât mai larg către serviciile şi/ sau produsele tale. 

Există şi opţiunea promovării online prin alte mijloace şi alte reţele sociale precum TikTok sau LinkedIn, utilizând specialişti externi cu care colaborăm atunci când este necesar să abordăm proiecte de genul.

Rezultatele campaniei vor începe să apară încă din a 2-a zi de la demararea acesteia. Optimizarea campaniilor se face zilnic, urmărind permanent eventualele chestiuni evidente care afectează randamentul. Totuși, este nevoie de cel puțin o săptămână pentru a avea un eșantion statistic reprezentativ care să ne permită să operăm primele ajustări pragmatice. Inițial lucrăm pe baza informațiilor primite de la client și a unui studiu sumar de piață. Dar scopul este ca pe baza acestei faze „experimentale” ce se întinde aproximativ o lună de zile, să obținem datele statistice relevante pentru a putea ajusta campania într-un mod pragmatic, făcând tranziția de la supoziții cît mai aproape spre certitudini. Durata acestui proces poate varia în funcție de particularitățile produsului, sau domeniului de activitate și nu numai. Particularitățile comportamentale ale oamenilor și contextele sociale politico-economice pot afecta temporar sau permanent dezirabilitatea anumitor produse sau servicii iar aceste lucruri nu trebuie pierdute din vedere.

În unele cazuri se poate dovedi neinspirată continuarea promovării pe anumite canale de online media, dar aceasta decizie nu se poate lua fără a trece prin etapa experimentală de promovare. Etapa în care vom obține cu certitudine cel puțin datele de care avem nevoie pentru a calcula rentabilitatea reclamei printr-un anumit canal de promovare online pentru produsul sau serviciul tău.

În cazul în care observăm că investiția în promovarea online se prefigurează a fi o alegere neinspirată pentru produsul/ serviciul tău din motive ce țin de factori care nu pot fi influențați, îți garantam că te vom anunța și ne vom opri temporar sau permanent făcând abstracție de propriul interes.

Fie că vom colabora sau nu, vă recomandăm să evitaţi orice companie de marketing online care pretinde şi promite că poate să ofere mai mult.

De îndată ce anunțurile sunt aprobate de Google pentru a fi afișate online. De regulă nu mai mult de 24 de ore de la pornirea campaniei.

Trebuie totuși să subliniem diferența dintre anunțurile plătite și tehnicile SEO. Anunțurile vor fi afișate în prima pagina doar atâta timp cât Google încasează bani de pe urma lor. Prin SEO (Search Engine Optimization) se folosesc diverse tehnici pentru a aduce site-ul mai sus în lista de rezultate în mod organic. Prin serviciile noastre de copywriting și web hosting avem în vedere și tehnici SEO pentru îmbunătățirea organică a performanței online a afacerii tale.

Pentru mai multe informaţii vizitează pagina dedicată cu întrebări frecvente.